ÁLLATORVOSAINK

DR. VOLSZKI MÓNIKA

Tanulmányaimat a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán folytattam. 2005/2006-ban állatorvos doktor-, majd 2013/2014-ben kisállatgyógyász klinikus szakállatorvos címet szereztem. 2005-2013 között szakmailag elismert, nagy esetszámú rendelőintézetekben dolgoztam. 

2013 óta saját praxisomban tevékenykedem. 2016-ban kezdtem el egy régóta dédelgetett álmom megvalósítását.

2017.01.19-én megnyitotta kapuit a Sentinel Állatkórház melynek tulajdonosa és szakmai vezetője vagyok. Vendég oktatóként részt veszek a Magyar Kisállat Fizioterápiás Társaság fizioterapeuta képzésében. 

Szabadidőmet a családommal és saját kedvenceimmel töltöm, sportolok és a hobbijaimnak élek. Szakterületeim: sebészet, dietetika

DR. TOKÁCS-MÁTHÉ ENIKŐ

Dr. Tokács-Máthé Enikő vagyok, állatorvos, állatorvosi akupunktőr, kutya fizioterapeuta.
Állatorvosi diplomámat 2015-ben szereztem meg, 2017-ben Madridban állatorvosi akupunktőr (TCVA) szakvizsgát tettem.

Mindennapi munkám során gyakran találkoztam olyan esetekkel, ahol a modern nyugati állatorvoslás eszközei önmagukban nem bizonyultak elegendőnek, így találtam rá a hagyományos kínai (állat)orvoslás részét képező akupunktúrára.

Számomra a legnagyobb motiváció és sikerélmény, amikor valódi, szemmel látható javulást, illetve gyógyulást tudok elérni kis betegeimnél. 

Szakmai érdeklődési területeim közé tartozik a képalkotó diagnosztika, a fogászat és a belgyógyászat.

DR. HALÁSZ VIKTÓRIA EMESE

Gyerekkorom óta szeretek állatokkal foglalkozni. Vidéken nőttem fel, mindig voltak házi állataink akiknek a gondozásában örömmel segítettem a családomnak.

2018-ban végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen. A diploma átvétele után egy zuglói rendelőben helyezkedtem el, a Sentinel Állatkórház csapatához 2020. novemberében csatlakoztam. 

Főbb érdeklődési területeim a sebészet, laboratóriumi diagnosztika, belgyógyászat.

DR. HARASZTI KATALIN

Már óvodás korom óta nagy érdeklődést mutattam az állatok iránt, kíváncsian figyeltem az állatorvosok munkáját és hamar elhatároztam, hogy ezt a pályát fogom választani.

A gimnáziumi és az egyetemi éveim alatt igyekeztem minél több időt rendelőben, illetve az egyetem kisállatklinikáján tölteni.
2012-ben lehetőségem nyílt néhány hétig egy müncheni kisállatklinika gyakorlati képzésén részt venni, ahol sokat tanultam a kórházi betegek és a kardiológiai esetek ellátásáról.

Állatorvosi diplomámat 2015 márciusában vettem át. A végzést követően egy zuglói rendelőben helyezkedtem el és szabadidőmben igyekeztem minél többet tanulni a szemészeti betegek ellátásáról.

Főbb érdeklődési területeim a szemészet, a fogászat és a belgyógyászat.